Flöde

Hur har du och ditt förhållande det med balansen mellan yin och yang? Ett enkelt sätt att finna ut hur energiflödet ser ut är att rita en intuitiv karta över dels dig själv och dels din relation. Slå dig ner i meditativ tystnad och låt intuitionen guida fram det flöde/oflöde som finns i dig eller ditt partnerskap.  Fundera och känn var, om och varför flödet är blockerat, vart livet vill igenom, vem som är kanske närande och vem som är tärande i relationen och var energin flödar. Att på detta vis titta på hur energin beter sig kan tydliggöra var livet behöver andas, grundas och var flödet vill förlösas samt hur din yin och yang har det då din relation speglar upp ditt inre mående. Kanske behöver jag ta några steg bakåt eller framåt med mig själv eller den jag lever ihop med så att luft kommer in i vårt eller mitt system. Kanske behöver jag eller min relation grundas mer så att flödet kan inkarnera. Eller så behöver jag rensa i röran och tydliggöra mig själv genom att titta djupare på vad yin och yang står för läs kanske behöver du medvetandegöra delar av dig själv som längtar efter transformation och förlösning; som vill dig och din relations balans!

310b16193c16acfba3c8c61ca30695fc

Besök gärna min shamanska och mediala healersida för fler texter av den här typen: Klicka här

Här kan du få hjälp med dina drömmar via mitt drömforum på Facebook Drömtolkning – din och min!

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Leave a Reply