Drömhål.

Får du besök i din dröm; besök du inte vill ha där? Då kan du behöva laga drömhål; se över ditt energetiska skydd! För om vi läcker hål eller reva kan energier vi inte vill ha hos oss känna sig välkomna och kliva in och söka ta för sig eller på annat sätt ta över vår sfär. Ett bra sätt att laga ett drömhål är att se över sina sår och trauman; ju mer man kan läka desto mindre läcker man öppningar mot sånt man vill hålla utanför sig själv. Ett annat fint sätt är att bygga energikropp och därmed stoppa en inkräktare. Det kan man göra genom att visualisera olika former och färger som skyddar eller genom att rituellt skapa sig ett verktyg där man stänger sina revor eller hål och därmed uppnå ett skydd. Man kan också söka den lucida drömmen som hjälp och påverka genom den. Annat som är bra är att shamanskt hoppa bland frekvenserna och se till att bena ut de energier som inte hör till mig; köra dem på porten!

c13ca2bb21c154ec1016fc0b0a2cd573

 

Vill du ha hjälp med att tolka din dröm? Här hjälper jag dig: Drömtolkning – din och min!

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Leave a Reply