Drömfrågor.

Följande frågor är bra att ställa sig när man söker tolka sina drömmar; förstå mer av sig själv. Hur känns energin i drömmen? Sitter den fast, är den rörlig eller stressig? Hur känns energin i min kropp när jag går in i drömmen; känner in den? Vad har min dröm för dramaturgi? Är den mer en berättelse med tydlig plot eller är den mer upphackad så att jag får söka finna förståelse på ett annat sätt än genom strukturen? Vad har drömmen för intuitiv rubrik? Vad berättar rubriken om vem jag är och vad drömmen vill mig säga? Hur känner jag inför drömmen? Hur känns drömmen? Speglar den en eller flera känslor? Tillstånd? Teman i mitt liv? Är känslorna rörliga eller sitter de fast? Handlar drömmen om manlig eller kvinnlig energi eller både och? Vilken ålder är jag? Vill drömmen föra mig åter till när jag var tre år gammal och titta på, läka, något där som jag inte integrerat? Eller vill den att jag ska förstå att den tar mig till treåringen i mig för att jag behöver växa en del av mig upp? Vilka är med i min dröm? Är det delpersonligheter av mig (människor som speglar något i mig) eller är det människor som gått över till andra sidan eller levande människor som behöver kliva ur min dröm och hålla sig på sin drömkant? Vad har drömmen för färg? Finns det någon del som är ljusare än någon annan? Ligger någon del i mörker och vill bli belyst? Är drömmen tyst? Har den en ton och en takt; rytm? Kan jag spåra dess doft? Kan jag hitta nya rum i min dröm? Rum jag inte sett under natten? Kan jag mer medvetet närma mig min dröm? Behöver jag måla min dröm? Skriva ner den och öppna den mer upp? Vill kroppen gestalta drömmen? Dansa? Ligga still länga, länge? Behöver jag andas drömmen in? Uppmanar drömmen mig att rensa ut något ur min kropp, mitt system och själ? Berättar drömmen om sjukdom; behöver jag uppsöka en läkare eller /och en healer? Vill jag be drömmen att berätta mer nästa natt?

Här kan du få hjälp med dina drömmar via mitt drömforum på Facebook Drömtolkning – din och min!

931306_200297403453185_1767150882_n

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg

Leave a Reply