UVI – smoothie (sur urinvägsinfektionsdricka)

Det här är en himla bra boostare när du har urinvägsinfektion eller när du har känning av att en är på gång. Surgörande som sjutton jagar den förhoppningsvis bakterier på flykt! (Jag använder mig för övrigt och såklart alltid av ekologiska varor. Förutom tranbärsdrickan som jag inte hade eko av när denna smoothie gjordes.)

Så här:

En stor näve frysta lingon.
En rejäl dutt tranbärsdricka koncentrerad
Typ en matsked frystorkat lingonpulver
En matsked acai
En rågad matsked pumpfröprotein (Proteinet kan man ju använda sig av vilka som helst typ hampaprotein osv. Jag har i protein mindre mot UVI och mer bara för att få lite stadga i smoothien.)
En dutt baobabpulver (för att söka grundningen i dig; viktigt vid UVI)
En rejäl slurk med havremjölk för att vätska ihop det hela
Lite färsk persilja och en nypa färskpressad citron
Mixa ihop, häll upp och njut!

Vad gäller bär. Var noga med att kolla ursprung/hantering så att du inte råkar ut för någon typ hepatitbasselusk. Visserligen är det ett tag sedan hepatitlarm om och i bär dök upp. Men jag tänker att man får ha ett energetiskt och medialt hököga på vad man stoppar i sig! Känn in din mat, vibba och läs av energierna, fråga om vägledning och läs info som kan finnas på till exempel Livsmedelsverket sida. Här en färsk undersökning av frysta jordgubbar (alla oeko dock); en inte helt upplyftande läsning.

Här berättar jag mer om hur man själsligt/kroppsligt kan läka en UVI; Urinvägsinfektion; från ett medicinskt intuitivt perspektiv

0

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg

 

 

Leave a Reply