Om mig

Jag är en medial shamansk healer som fokuserar på att läka ditt DNA, ditt livsmanus, och vad som där är ingraverat. Att gå in i DNA och kika på de kapitel som där i är och i samma veva möta upp i skikten och skifta DNA är den läkande rörelse jag ägnar mig åt. Vad jag gör är att jag helt enkelt konsulterar ditt livsmanus och sen berättar varför du befinner dig där du är och varför ditt liv kanske är blockerat, varför du är sjuk eller vad din livsuppgift är. Jag gör det genom att främst kika på din familjesjäl och det dina släktingar varit med om; det som filtreras ner till din verklighet idag; din vardag. Det kan vara nyligen eller många generationer tillbaka (eller en mix av de båda) i din familjesjäl som behöver få komma igenom och kanske lösa upp knutar i ditt familjesystem och jag låter de som gått över till andra sidan komma igenom och berätta mer om varför du är där du är. Med andra ord släpper jag igenom kanske både mormor Asta och den karolinska knekten vars öde fortfarande kan påverka ditt och släktens liv  idag.

828a34e00e68b01424379a152525d604

Många gånger fastnar vi i familjesjälens tematik för att vi omedvetet sitter fast i släktingars liv och leverne; har t.ex. en släkting hundra år tidigare varit med om svår svält ingraveras det i DNA och kan alltså filtreras ner till din verkligenhet idag (något även forskare på UMEÅ universitet bevisat) och då kanske du har svårt med livets sötma (att t.ex. njuta av livet) och därmed ev. ha fått diabetes eller är i riskzonen för. Eller så sitter du fast kreativt och behöver få veta varför; varför blir aldrig min bok klar? Varför målar jag aldrig trots att jag har en brinnande lust? Varför känner jag att jag har tillgång till ett kreativt flöde men inte är däri? (Det kan t.ex. bero på en blockering hundratals år tillbaka; en blockering som aldrig blivit läkt eller medvetandegjord och därmed ligger där i familjesjälen och skaver svårt; blockerar ditt flöde idag som individ.) Eller så har du en sjukdom eller har svårt att få barn och behöver få veta mer om vad den berättar familjesjälsligt; är du intrasslad i någon annans sjukdom eller svåra öde?

Vid samma healingtillfälle rensas dina auror, dina subtila kroppar och på andra ställen där kanske chocker eller trauman fastnat. (En haltande fot kan tex bära en händelse som ligger i familjesjälens historia men som är menad för dig och din fortsatta läkning; för att du ska förstå något i djupet av din själ.) Jag använder ofta energiord som läker på djupet samt fyller på av ljus och det du behöver just nu. Jag befinner mig i djup dialog med guider, änglar, totems, mästare och alla sorters hjälpare; talar med och lyssnar till din själ och ser vad den behöver just nu.

Mitt arbete ligger bitvis nära astrologens även om jag fokuserar helt på att med tredje ögat (samt guider etc.) titta på de kartor vi har när vi inkarnerar; dvs. detta livs manus. Men också ofta de kartor vi haft dvs. tidigare liv som kan tänkas spela in i den livstematik som idag är din. Att på djupet möta tidigare liv och se vad de idag berättar i förhållande till din livssituation (och familjesjäl) kan vara mycket förlösande och ibland oerhört centralt i det jag healingarbete jag förmedlar. Jag tittar alltså läkande på dina kartor dvs. var du befinner dig nu och i tidigare liv och hur släktens och dina individuella kartor ser ut och där låter vi helandet söka lysa sin starkaste låga! (Någon gång hoppas jag kunna ha en hemsida så att man kan läsa mer.)

OBS! OBS! Jag går den skadade healerns “the wounded healers” väg vilket betyder att jag själv genom svår sjukdom, handikapp och trasigheter lärt mig att läka andra. Jag är sjukpensionär som har och haft många, långa och tuffa år och ibland söker jag ta små, små steg ut i kanske ett jobbsammanhang. Jag har med andra ord tillåtelse av Försäkringskassan att testa mina vingar aningen och jag kan därför bara hjälpa i liten omfattning och på mina villkor. Det kan betyda att jag med kort varsel tvingas boka av det vi bokat in. (Du får såklart då en ny tid!) Just för närvarande och sen en rätt lång tid tillbaka tillåter dock inte min hälsa överhuvudtaget att jag hjälper någon annan än mig själv dvs. jag kan inte ta emot någon för healingsessioner utan jag behöver vara i det jag kan och förmår vilket är att ibland bara skriva lite samt lägga ut lite bloggtext jag skapat genom åren. Återkommer såklart om livet så vill! (Men läs gärna mer om mig och det jag kan, såsom medicinsk intuition, medvetet föräldraskap osv., här nedanför.)

c0e7fa867d90ae24a161ca4e2b3e7495

Jag är även medicinskt intuitiv vilket betyder att jag kan läsa av din sjukdom, krämpa eller sjukdomstillstånd och förmedla varför själen berättar i just din diagnos. Jag beskriver också då mer om sjukdomen i sig och vad den ofta representerar; så att du med ett större grepp kan förstå och lyssna till varför själen i smärta är. Med andra ord beskriver jag vad jag uppfattar är de själsliga anledningarna till att du inte mår bra; berättar för dig varför du är sjuk. Dock ställer jag inga diagnoser utan utgår från de du har. Här kan du få en kort gratis medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk? (Har en kö in i forumet men släpper tyvärr inte in någon mer nu.) Har arkiverat denna grupp nu pga för sjuk själv.

Barnlöshet: Blir du och din partner inte med barn trots att ni försöker på alla sätt och vis? Vill du/ni kika djupare och söka finna inte bara en lösning utan ett svar till varför det inte hittills blivit något barn. Då är ni välkomna till mig! Jag läser av er båda medicinskt intuitivt, kollar era tidslinjer och ser om något trauma stoppar upp, kikar på era familjesjälar och tittar ifall blockeringen ligger där. Lyssnar också in djup vägledning som kan berätta t.ex. karmiskt om varför liten inte blir till och söker healingmässigt lösa upp det som är i vägen. Att söka föra in ljuset, värmen och kärleken att ändå våga livet kan vara mycket läkande och steg jag söker ta när jag gör en medicinsk reading gällande barnlöshet och här kan du läsa mer om Barnlöshet; ur ett medicinskt intuitivt perspektiv. Läs gärna också mer om vem jag är som healer och vad jag gör i stort då en barnlöshetsreading för mig betyder att jag använder alla mina till buds stående medel. Yvonne – Healing

Jag gör såklart andra grejer också som djurkommunikation; jag lyssnar på ditt djur och vad det vill berätta om var ni befinner er. Drömcoachning, rensar hus, renodlat möte med närstående på andra sidan, berättar vilken valp i kullen som har vilka energetiska förutsättningar, kikar på vilka totem du främst går med, klassisk vägledning i olika frågor osv. Här på min healingsida på Facebook kan du läsa mer: Yvonne – Healing

Vill du att jag drar ett tarotkort för dig kan du prova lyckan här: Tarotkort – gratis reading! (Har en kö in i forumet men släpper tyvärr inte in någon mer nu. Har en kö in i forumet men släpper tyvärr inte in någon mer nu.) Har arkiverat denna grupp nu pga för sjuk själv.

1bb46c11b8ea880a082733871317e81d

Drömmar och bilderna däri är en oerhört läkande väg. I mitt drömforum tittar jag kanske just på din dröm och ger då min tolkning och bild av det du i drömmen fått till dig även om du själv alltid är den som vet bäst vad drömmen är och vill. Jag känner stor ödmjukhet inför drömmen som kraft och vägvisare och att den närmar sig de insikter vi ska ha med rätt människa och vid rätt tidpunkt läs det kanske inte är just jag som har svaret du behöver utan någon annan som sitter inne med det. Kanske du själv!
Här är mitt drömforum på facebook: Drömtolkning – din och min!

Medvetet föräldraskap betyder att vi vuxna medvetet söker gå med den helhet som är barnets verklighet nämligen själen! För barn äger ofta nuet, närvaro, kärlek, friska känslor och äkta flöden; allt som hör själens varande till. Det är sen upp till mig som förälder att söka omfamna så mycket medvetenhet och själ jag bara kan för att mitt barn ska få fortsätta vara den helhet de redan äger och är; vara själ!  En kunskap som få faktiskt äger och har i ett samhälle där allt utom det själsliga oftast premieras. I Medvetet föräldraskap berättar jag via bloggtexter hur vi vuxet kan ta ett större själsligt ansvar och gå från egots föräldraskap till det själsliga medvetna föräldraskapet där vi låter barnet i oss alla växa i sitt själsliga tillstånd och då bevara dess kärleksfulla kärna; själen. Här hittar du min facebooksida för just Medvetet föräldraskap

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg

Här är jag på Twitter (även om jag mycket sällan är där): Yvonne Twitter

Jag återfinns i Stockholm även om en session via Skype också fungerar bra. Mail kanintand(a)hotmail.com

För dig som söker bönen. Här kan du oavsett vilken väg du vandrar; andlig eller religiös, be för dig själv, de dina eller andra. Du kan be för djur i nöd, människor i lidande eller sända energi till någon som behöver muntras upp. Du kan be för en plats där nöden råder eller be för dem som här ber om din hjälp: Bönerum

Artwork by Mukesh Singh

Art: Mukesh Singh

 

Leave a Reply