Vaccinkrig

Detta evinnerliga, aggressiva och tröttsamma vaccinkrig som breder ut sig i alla möjliga forum och sammanhang. Tänk om folk kunde vandra i ödmjukhet inför andra människor val, väl och ve istället för att tro sig sitta inne med sanningen. Ingen kan veta vad som är bäst medicin för en annan människa; vad själen behöver för att utvecklas. Ibland är det vaccin. Ibland är det inte. Dessutom kan ingen höra den berömda intuitionen berätta väg om man redan bestämt sig för var man står i en fråga; jag låser mig för vägledning som faktiskt kan vara livsavgörande.

000000

Jag är personligen varken för eller emot vaccin utan tänker att varje vaccinationstillfälle är unikt och att det därför behöver bedömas utifrån de förutsättningar man då och där har. Ena gången ska man bo längst ute i en skog alldeles ensam i 17 år och inte möta en endaste människa medan man andra gången ska vårda Ebolaoffer (nu finns inget ebolavaccin – men om det fanns..). Den tredje gången tillhör ens nyfödda barn plötsligt en riskgrupp, är allergisk mot vaccin och där man traktar hett efter att kollektivet vaccinerar sig så att masskydd uppnås; för att hjälpa och skydda sitt barn. Fjärde gången har man fått en vaccinskada och vill inte alls den vägen gå. Femte gången jobbar man med utsatta barn i tredje världen och ser hur fattiga föräldrar gör allt för att få en överlevnadsbiljett till sitt barn; något en vaccinering där kan vara…  Med andra ord tänker jag att livet är rörligt, dynamiskt och att det tar oss till platser där våra förutsättningar raskt kan förändras. Att likt en pitbull då dogmatiskt bita sig fast i en övertygelse, känsla och åsikt och ur den dessutom välja att föra krig tänker jag är att välja bort livet som komplext sammanhang samt även välja bort mig själv som medveten varelse och individ. Jag väljer istället att luta mig mot vägledning och intuition som berättar den mest optimala vägen för just mig och de mina dvs. varje val är unikt och behöver lyssnas in, läsas på och ta emot vägledning om.

Vägledningen/intuitionen har till exempel räddat mitt liv och visat mig att jag vid ett tillfälle behövde vaccinera mig mot säsongsinfluensan så att jag inte strök med då jag befann mig på en kroppsligt/själsligt mycket skör plats. En annan gång har den valt bort vaccin för att det inte hade gagnat vare sig kropp eller själ att den vägen gå. Hade jag varit hardcore antivaccin så vet jag att jag inte hade överlevt den där gången när döden stod i mitt väntrum och frågade om jag ville följa med. Dessutom kan det ju vara så att min själ vill lära sig något via vaccinering; något jag tänker att vi alla behöver ödmjuka oss inför. Vi vet inte alltid vad själen behöver för att växa!

Däremot tänker jag att vi kan respektfullt resonera i sak. Det innebär inte att vi behöver vara söta, väna och gulliga då vi fortsatt kan säga det vi känner och tycker med kanske arg emfas. Men det viktiga är ju ur vilken inre skål jag talar; ur vilken intention jag är sprungen. Pratar jag ur min medvetenhet, min autencitet, min sanning och ur min absoluta respekt för att alla behöver gå sin väg? Eller gör jag det för att jag tyranniskt, dogmatiskt eller dominant bara vill min världsbild; låser in mig i bara en enda väg och bild?! För om det är det sista så är det ett (vaccin)krig jag väljer att föra.

Dessutom frågar den större tanken, universum, mig ofta hur jag tänker välja och placerar mig i situationer där jag kanske tvingas skala av den destruktiva delen av egots alla käpphästar. (Den delen av egot som tycker, tänker och tror en massa och gärna ur ett perspektiv där jag anser mig ha rätt!) För det viktigaste, tänker jag, är ju att välja medvetet alldeles oavsett vad man väljer dvs. att man helt enkelt uppbådar så mycket medvetenhet man bara kan så att man väljer därur och vilar däri. I det beslutet väver jag till exempel in allt från att googla sig sönder och samman och läsa på samt att lyssna sin inre vägvisare in och låta den visa just väg. För om jag låst mig fast vid bara en åsikt kan jag ju inte höra den större röstens tanke; min vägledning här i livet. Inte heller kan jag leva i frid!

Julie Dillon

Art: Julie Dillon

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg

 

 

 

UVI – smoothie (sur urinvägsinfektionsdricka)

Det här är en himla bra boostare när du har urinvägsinfektion eller när du har känning av att en är på gång. Surgörande som sjutton jagar den förhoppningsvis bakterier på flykt! (Jag använder mig för övrigt och såklart alltid av ekologiska varor. Förutom tranbärsdrickan som jag inte hade eko av när denna smoothie gjordes.)

Så här:

En stor näve frysta lingon.
En rejäl dutt tranbärsdricka koncentrerad
Typ en matsked frystorkat lingonpulver
En matsked acai
En rågad matsked pumpfröprotein (Proteinet kan man ju använda sig av vilka som helst typ hampaprotein osv. Jag har i protein mindre mot UVI och mer bara för att få lite stadga i smoothien.)
En dutt baobabpulver (för att söka grundningen i dig; viktigt vid UVI)
En rejäl slurk med havremjölk för att vätska ihop det hela
Lite färsk persilja och en nypa färskpressad citron
Mixa ihop, häll upp och njut!

Vad gäller bär. Var noga med att kolla ursprung/hantering så att du inte råkar ut för någon typ hepatitbasselusk. Visserligen är det ett tag sedan hepatitlarm om och i bär dök upp. Men jag tänker att man får ha ett energetiskt och medialt hököga på vad man stoppar i sig! Känn in din mat, vibba och läs av energierna, fråga om vägledning och läs info som kan finnas på till exempel Livsmedelsverket sida. Här en färsk undersökning av frysta jordgubbar (alla oeko dock); en inte helt upplyftande läsning.

Här berättar jag mer om hur man själsligt/kroppsligt kan läka en UVI; Urinvägsinfektion; från ett medicinskt intuitivt perspektiv

0

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg

 

 

När döden är dags.

Jag har suttit vid mången dödsbädd och hållit hand in i sista andetaget; i klivet över till andra sidan. Jag har vinkat upp i tak när hjärtstillestånd ändat det liv som varit; vinkat till den själ som just sig lösgjort och på nästa mål på resan sig begivit. Jag som medial är i ständig kontakt med de som gått över till andra sidan och döden är inte ett slut eller en ändhållplats utan en början till något nytt; ett ännu djupare möte med universums storhet. Det, att döden inte är slutet, hindrar inte mig från att sörja när någon älskad kliver ur denna dimension och vidare in i nästa. Här är några ord på vägen när döden är kommen och livet vankar mot sitt slut:

När döden är dags. Stanna upp, var nära, be, håll om, lyssna, massera, smörj med vackra dofter, bädda med de mjukaste av lakan, torka panna, håll i hand, närvara, dyk upp! Vinka farväl och på återseende och önska frid och kärlek på vägen; gör er redo att släppa tag. Om dödsbädden tillåter; lukta på de vackraste av blommor, ät den godaste av mat, klappa den mjukaste av valp, spela den finaste av musik. Prata minnen; skratta och gråt. Låt livet visa sig från sin allra bästa sida men värj inte för det svåra; möts i farvälet och pumpa den döende full med ljus och kärlek. Sen. Håll i hand när det är dags för steget till andra sidan och låt själ få bli och gå till ljus i dina armar; i din värme! I kärlek.

00

Detoxa psyket – att läka sin själ.

Om vi städar ur kroppen med en fastekur, detoxprodukter, ekologisk mat eller annat som ska rensa kroppen från allsköns bråte får vi inte glömma det viktigaste; att detoxa psyket! För om vi bara fejar ur vissa delar av oss själva låter vi psyket som är hela vår konstitution, hela vårt jag, puttra på i gamla banor och då sker ingen större utrensning, förändring och läkning på djupet. Visserligen är det kanon för psyket att via till exempel ekologisk mat få rensa slagg och smuts ur system även om det största behovet av detox handlar om hur vi har det med vårt jag, psyket, och vårt bagage dvs. vårt samlade psykes erfarenheter och upplevelser. Att detoxa psyket är att läkande rensa ut gamla trauman, vätskande sår och allsköns giftigheter såsom negativa tankar, tillstånd och livstematik; att städa sig själv hel!

097afcb5f79850a3e70e22c9054ba02d

Detox av psyket görs via allt från kroppsterapi till att på djupet äga sin skugga; titta på och integrera skuggan (mer om den strax) genom just kanske kroppsterapi, pratterapi, healing, drömtydning eller på annat sätt skåda rakt in i sitt djup. För ju djupare och bredare du kan gå med psykets detox desto större rum kan du frigöra för att släppa in det ljus du redan är. (Längst ner i texten finns tips på hur man kan göra.)  För många gånger går vi runt och blaskar i en omedveten sörja i ointegrerade psyken dvs. vi går med vårt tunga bagage och har inte tagit reda på vilka vi egentligen är; vilken sanning just jag är. För är du din egen röst?  Kan du vara nära dig själv? Har du ett varmt och kärleksfullt förhållande till din egen person där du bottnar i dina äkta känslouttryck? Vet du vem du är och kan agera därefter? Har du integritet samt på andra sätt kan stå stadigt i din egen närvaro, sårbarhet och styrka?!  Har du medvetandegjort ditt psyke så pass att du känner att det är du som står i din sanning, ditt varande? Som att i högsta närvaro kunna se och acceptera sig själv för den du är; mörk och ljus i en helig blandning. Att ta emot och acceptera, läs älska, de olika delarna av sig själv är att vara och bli sin sin helhet! (Du kan läsa mer om det här: Att gå med och i mänsklighet. )

Skuggan är allt jag inte vill vara men ändå är och den är helt och fullständigt central för vår läkning; vår detox av psyket. Skuggan är den del av dig som ligger i mörker; den del som ännu inte är medvetandegjord och den del där du förlägger allt du alltså inte vill vara men är. Det är den delen som till exempel alltid ser felen hos andra men som inte ställer sig frågan om varför just jag relationsmässigt drar till mig samma typ av partner, varför arbetskollegans högljudda sätt retar ihjäl mig eller varför jag alltid har svårt för blyga människor; helt enkelt varför viss tematik återkommer i mitt liv. Ofta handlar det om att vi ser oss själva som enkom den goda och andra de onda dvs. den syndabock och offermentalitet som de flesta ägnar sig åt och där man sällan vill spegla sig i det som man själv skapat och är och där parrelationen är det bästa exemplet på detta. För det är (för de flesta) nästan alltid ”den andres fel” vid skilsmässa och ofta den andre som är si och så och usch och tvi vale. Mycket få slår sig ner framför spegeln och identifierar likheterna; äger sig själv i mötet med den andre i mig dvs. de delar som jag behöver kika på och som jag förlagt i skuggan och som min partner speglar upp i mig. Det fritar inte den andre, den jag skiljer mig ifrån, från dess mörker och det den är! Inte heller innebär det att jag inte får sätta ut en fet gräns till min före detta eller på annat sätt kliva ur en ohälsosam duett. Däremot betyder det, om jag tittar på och äger våra likheter, att jag kan integrera det jag vill skilja mig från och då verkligen gå vidare!

000000000000000000000000000

Skuggan innehåller också alla de illusioner vi har om oss själva och i skuggan stuvar vi in alla de sidor som vi av någon anledning inte vill vara eller kännas vid.  Det kan vara ilskan som fått lära sig sen barnsben att den inte är välkommen. Det kan vara vår sårbarhet som aldrig, i vår barndom, fick en accepterad plats eller det kan vara våra största kreativa förmågor som av någon anledning inte vågar sig fram. Skuggan kan också innehålla mängder med till exempel glädje som vi stuvat undan då pappa kanske alltid var en bister typ som straffade sönder varje glädjeyttring och som ständigt hängde ut i hat, depression och mörker och där överlevnadsstrategin för liten var att gömma sitt ljus och sin glädje i just skuggan. Att frigöra sitt låsta ljus i skuggan ger i och för sig alltid mer livsglädje. Men att också ta fram kanske nedtryckt glädje som aldrig fått sina vingars fulla kraft är att ljusa upp sitt liv många, många lux. Skuggan bär allt mörker som vill bli ljus och ju mer vi kan möta den i integration desto helare blir vi som individer. Skuggan är sanningen om oss själva, sanningen som alltid gör oss fria.

65998ca844516061b2a53d1a04e4ad9e

När man detoxar sig själv och sitt psyke behöver man hålla några käpphästar i hand. Dels behöver man söka just sanningen och man behöver vilja skingra sina illusioner, lögner och sår så att man inte hänger ut i en version av sig själv som inte är sann. För ju mer jag kan ringa in och föra in sanningen i mitt liv desto högre kan jag vibrera av den och låta flödet och mitt sanna jag ta och få sin rättmätiga plats. Man behöver också vilja möta det som man samlat på hög dvs. man behöver vilja slå sig ner med till exempel sin smärta och hulka sin läkning. Man behöver också alltså våga kika i den berömda spegeln och äga de projiceringar man fyrar av mot andra dvs. allt jag har svårt för i andra säger något om mig själv läs om jag inte vet vem jag är kan jag inte heller läka och städa ur. Dessutom behöver man kunna överlämna sig och låta universum visa hur städschemat ser ut. Vi (egot) kan ju ha en massa tankar och åsikter om hur en städning ska se ut men sen händer det annat som universum vill att vi ska damma av och vädra ut även om vi också definitivt behöver ta roder i vår egen process och söka staka ut en väg att läkande gå. Men vi behöver vara öppna för att läkning inte alltid ser ut som egot tänkt sig!

En annan viktig aspekt när man detoxar psyket är att titta på vad en eventuell sjukdom vill oss berätta. För i min värld finns alltid en anledning till att sjukdom uppstår och varför själen pratar i just din diagnos. Även om vi har en sjukdom vars symtom delas av många är det min personliga historia som är den viktiga för att i grund och botten förstå sjukdomen och börja nysta i ett eventuellt läkande. Här kan du få  en kort gratis medicinsk intuitiv reading av mig: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?  (Har en kö in i forumet men släpper tyvärr inte in någon mer nu då jag funderar på att göra om formen av en rad anledningar. Är också för sjuk själv för att kunna hålla igång gruppen på det sätt jag önskar..)

Om vi inte detoxar psyket dvs. slår oss ner och tar hand om det livet visar betyder det att vi samlar på inre hög. Det kan sen dyka upp i livet som allsköns krångel och just sjukdomar då vi (om vi inte fortlöpande integrerar det vi är med om) då blockerar vårt eget flöde. Ett bra exempel är när somliga säger: ”Hon levde så hälsosamt och ändå fick hon cancer” då sjukdom kommer sig av många faktorer där blockeringar “gjorda av” psykiskt bråte är en av dem och från mitt sätt att se det den största och kanske enda. Har du till exempel varit med om en rad svåra trauman behöver du slå dig ner och trösta din själ hel. Du behöver rensa i röran och bena dig själv ut och hitta dina diamanter i bråten. Du behöver se att kärlek är att läka det som varit och är och att du kan detoxa dig själv hel!

02514d22a0aaa90b584908086613a477

Här följer nu en radda tips på hur du kan detoxa psyket dvs. läka dig själv på djupet:

1. Byron Katies – The work. Ett enkelt och billigt sätt att undersöka din verklighet och hur dina tankar låser fast dig i illusioner som hindrar dig från att leva fullt ut. Metoden är fullständigt fantastisk och mycket transformativ! I boken ”Älska livet som det är – fyra frågor som kan förändra ditt liv” finns all information om The work. Boken finns i pocket dvs. ett mycket billigt sätt att börja läka på djupet.

2. Healingkoden – sex minuter för att läka orsaken till dina problem med hälsa av Alexander Loyd, Ben Johnson. Ännu ett oerhört transformativt, billigt och enkelt sätt att på djupet rensa ur och läka och många när fullständigt mirakulösa resultat med metoden. Du städar bort massor i det undermedvetna; en helt fantastisk metod! Du behöver inte heller ha en sjukdom för att hjälpa dig själv med healingkoden. Finns i pocket dvs. billigt! (Många väljer bort den här tekniknen då de tror att det är någon slags bluff; att på sex minuter läka liv. Så är icke fallet!) Du kan dessutom shoppa upp dig på en specialdesignad kod som är just för dig och ditt tillstånd. Det kan man göra hos några av de kodcoacher som finns i Sverige. Googla ett namn!

3. Bert Hellingers familjekonstellationer. Ännu ett potent och oerhört transformativt sätt att se hur jag har det på djupet med mig själv och min familj. Att se och uppleva de gömda familjemönstrena samt förändra djupa låsningar i familjesystemet är kärnan i familjekonstellationer enligt Hellinger. Mycket stora förändringar kan ske efter den här typen av inre arbete. Jag hjälper dig med en variant av familjekonstellationer där jag medialt och healingmässigt tittar på vem du är i förhållande till din familj. Vad jag gör är att jag helt enkelt konsulterar ditt livsmanus och sen berättar varför du befinner dig där du är och varför ditt liv kanske är blockerat, varför du är sjuk eller vad din livsuppgift är. Jag gör det genom att främst kika på din familjesjäl och det dina släktingar varit med om; det som filtreras ner till din verklighet idag; din vardag. Andlig släktforskning!  Läs mer här: Om mig – Yvonne Hedlund

4. Drömtolkning. Att ta emot sina drömmar och titta på dem på djupet är inte bara mycket vägledande utan ofta djupt läkande. Om du vill konsultera ett drömlexikon tipsar jag dig om att välja de som verkligen talar psyke och kanske är stöpta ur en jungiansk värld dvs. inte de lexikon som hävdar att en dröm om till exempel en apa betyder att du kommer vinna 3 miljarder på fredag klockan 16.00. Här kan du få hjälp med dina drömmar via mitt drömforum på Facebook Drömtolkning – din och min!

5. Kroppsterapi. För att vi ska kunna läka på djupet och verkligen förlösa det som vi är behöver vi ner på kroppsnivå och lösa upp. Pratterapi i all ära men det bästa tänker jag är att varva kroppsterapi med pratterapi (något som såklart också är mycket läkande) då våra trauman och sår sitter i vår kropp som är vårt undermedvetna. Att lösa upp en sorg som kanske sitter i ett knä betyder att kroppen/det undermedvetna kan befrias från gammalt junk och istället göra plats för själens ljus! Kroppen är enligt mitt sätt helt och fullständigt central för att kunna läka då vi behöver inbegripa vårt hem här på jord; den kropp vi valt att inkarnera i och som berättar vilka vi är och varför. Viktigt är att hitta rätt terapeut så att psyket/kroppen vågar och vill öppna sig. Rosenmetoden är ett exempel på en kroppsterapi som verkligen öppnar upp och läker på djupet.

6. Hypnos/regressioner. Att via hypnos gå rakt in i kärnan av problemet och lösa upp det kan förkorta läketid med massor av år och svårigheter. Hypnos är ett kanonbra sätt att verkligen lösa upp det som blockerar väg och många får hjälp inte bara med nutid utan genom att förlösa karmiskt bagage såsom tidigare liv som än idag påverkar.

7. Bön, meditation och andra metoder som syftar till att få kontakt med ditt inre. Jag väljer kroppsmeditation före “vanlig” då jag vill gå med hela mitt jag och trädmeditation är en variant på det. För dig som söker bönen. Här kan du oavsett vilken väg du vandrar; andlig eller religiös, be för dig själv, de dina eller andra. Du kan be för djur i nöd, människor i lidande eller sända energi till någon som behöver muntras upp. Du kan be för en plats där nöden råder eller be för dem som här ber om din hjälp: Bönerum

8. Andning. Att hitta sin andning och kunna andas sig själv in är också centeralt för läkning. Det finns många olika vägar att gå med anden och en av dem är tex kroppsterapi som inbegriper just andning. Rosenmetoden är en av dem. Frigörande andning en annan.

9. Dans, yoga och alla varianter som söker få in rörelsen (samt andning) i livet och kroppen. Att leka med kropp och själ och låta dem föra dig till en läkande plats är vad den här typen av läkning handlar om.

10. Healing. Många olika sorters healingtekniker kan hjälpa stort och själv är jag fullständigt förälskad i Reconnective Healing som på så många sätt läker, öppnar upp och tar stora läkande kliv. Här kan du läsa mer om just Reconnective Healing. Shamansk healing och andra vägar såsom Karuna är ju också oerhört potenta och man får söka fråga sin vägledning om det som just här och nu är det bästa för mig; vad behöver just jag här och nu i form av healing. Här hittar du min shamanska healingsida på Facebook där du kan läsa mer om vad just jag kan erbjuda dig: Yvonne – healing

11. Grundning/jordning. Att grunda sig är att komma in i den kropp de flesta svävar utanför. När vi inte fortlöpande integrerar vilka vi är och vad vi möter ser vi inte heller till att besjäla vår kropp dvs. grunda oss och inkarnera fullt ut. Att leva utanför sin väg och sitt värv är att leva svårt, trasigt och krångligt och många är de som plötsligt vädrar morgonluft, finner sitt liv, när de inser betydelsen av att grunda och jorda sig. För om vi lever enbart från huvud (sväva utanför kropp) kan vi inte ta det steg kroppen som inkarnerad själ är menad att ta. I kroppen bor hjärtat och att grunda sig är att börja leva från hjärta; att älska livet som det är och omfamna varandet. Det är att paradigmskifta big time och inse att livet inte är ett enda lång räcka av görande utan att vi sitter tryggast och ljusast i varandet. Där låter vi huvudet vara hjärtats tjänare dvs. tvärtom mot hur det oftast är nu.  (En längre text på temat är på gång här på bloggen.)

12. Kreativt skapande. Måla, lek och skriv. (Att föra dagbok över sig själv, sin väg och sitt helande är en fin väg att lära känna sig själv på djupet.) Finn ditt personliga kreativa förhållningssätt till livet och lek liv! Läs mer: Skapa liv

13. SE – Somatic experiencing är en fantastisk metod som låter nervsystemet läka genom att få göra sig av med den högfrekventa energi som trauma, chocker och svår stress skapat och som “fastnat” i nervsystemet. Läkningen löser upp det som svårt varit (typ trauma) och metoden, framtagen av Dr. Peter Levine, lutar sig dessutom mot över 30 års forskning och erfarenhet av just trauma och dess följder.  Dr. Peter Levine har också skrivit en rad böcker på temat.

14. Ha en sann och uppriktig vilja att läka, vilja sin medvetenhet och sitt personliga ansvar i sitt liv och i just sin läkeprocess. C G Jung säger så här: ” People will do anything, no matter how absurd, to avoid facing their own souls.” Jag tänker att man, när man möter sina egna sår, behöver utrusta sig med sanningens svärd som man till exempel svingar genom de illusioner och lögner man håller sig med. Dessutom behöver man viljan att möta de hinder vi själva gärna ställer upp; sabotören osv. Plus att läkning ofta kommer med att vi behöver individuera dvs. separera oss från en gammal självbild, från flockens gamla bilder av oss och vilka vi är och istället bäras av våra egna ben; låta vår själ vecklas ut och själv bestämma självbild; hitta just min sanning. Det i sin tur kan betyda att vi behöver förändra hela vårt liv och kika in i vår skugga och äga den. Något som kan vara mycket utmanande för många och något man då kanske väljer att inte göra…. Här en fantastisk film om läkning och miraklerna däri: Why people don’t heal – Caroline Myss

00000000000000000

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg

0000000000000000000000000

Art: Steven DaLuz

 

 

 

 

 

 

 

 

Nådegåva

Det finns så fina gåvor som vi som går svåra sjukdomsöden kan få i gengäld! Våra svårigheter kan vara det, om vi vill, som tar oss till ställen få kan gå. Ett exempel är att man kan lära sig att älska stunden och sekunden; det där nuet som så många letar. Där, i en enda sekund, kan man njuta av bara attan och leva ett helt liv.

0000000000000000000000

Flöde

Hur har du och ditt förhållande det med balansen mellan yin och yang? Ett enkelt sätt att finna ut hur energiflödet ser ut är att rita en intuitiv karta över dels dig själv och dels din relation. Slå dig ner i meditativ tystnad och låt intuitionen guida fram det flöde/oflöde som finns i dig eller ditt partnerskap.  Fundera och känn var, om och varför flödet är blockerat, vart livet vill igenom, vem som är kanske närande och vem som är tärande i relationen och var energin flödar. Att på detta vis titta på hur energin beter sig kan tydliggöra var livet behöver andas, grundas och var flödet vill förlösas samt hur din yin och yang har det då din relation speglar upp ditt inre mående. Kanske behöver jag ta några steg bakåt eller framåt med mig själv eller den jag lever ihop med så att luft kommer in i vårt eller mitt system. Kanske behöver jag eller min relation grundas mer så att flödet kan inkarnera. Eller så behöver jag rensa i röran och tydliggöra mig själv genom att titta djupare på vad yin och yang står för läs kanske behöver du medvetandegöra delar av dig själv som längtar efter transformation och förlösning; som vill dig och din relations balans!

310b16193c16acfba3c8c61ca30695fc

Besök gärna min shamanska och mediala healersida för fler texter av den här typen: Klicka här

Här kan du få hjälp med dina drömmar via mitt drömforum på Facebook Drömtolkning – din och min!

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Min bön.

Ibland en själ möter lidande inga livsval kan välja bort; där bara den större kraften ljuset i själens dunkla natt kan tända. Jag ber för alla som befinner sig i förtvivlade situationer; där livet verkar ha gått i stå och där ropen om hjälp inte verkar hörsammas. Jag ber för alla som är uppspikade på sitt personliga helvetes kors och där räddningen känns fullständigt avlägsen och där livet kanske handlar mer om att söka härda ut än att kunna vara. Jag ber om hopp och ljus och löfte om återuppståndelse; om att livet ska kännas just så; att vi får gå i återfödelse och låta oss bäras av hoppet om nytt liv; hoppet om ljuset i mig och dig.

cropped-blog21.jpg

(Ovanstående bön skrev jag på en långfredag och även om jag inte kristen är utan djupt andlig så går älskad Jesus alltid i hjärtat mitt.)

Bön kan vara vår efterlängtade andning i stunden; vår vila från rationalismens kors och börda. I bönen kan jag vila i varandet och slippa och släppa all kontroll jag ofta illusoriskt tror mig ha. Jag kan i bönen andas och ta emot ljusets bärande balkar; jag kan vila i det större andetagets vilja med mig och andra.

Bön är ett sätt att kommunicera med det större i mig; ett rum och en plats där jag kan vara med det jag bär och ber om. I bönen kan jag uppgå i det jag är och därmed medvetet närvara i mitt eget liv; överlämna mig till källan och låta den ta ut riktning och visa flöde. Här kan jag upphöra att vara mitt begränsande jag och istället fyllas av det vi i alla söker och är; varandet.

För bön är mitt sätt att förmedla att jag hör, ser och vill det högre syftet. Ett syfte jag själv kanske inte alltid förstår men söker sätta min totala tillit till då jag inte kan finnas utanför den större viljans väg. Att på djupet det förstå är att överlämna sig och uppgå i det större; att låta ljuset ta det roder det egentligen alltid har haft och låta livet bli det flöde vi alla är.

Bönen kan också vara ett sätt att finnas där för andra, att be är att ge energi genom min bönekraft, genom min bön. Att genom bön sluta upp kring någon i kris, genom att överlämna mig i bön till den större vägens vilja, kan ibland ge de mest underbara mirakel.

På Facebook finns ett fridfullt och varsamt bönerum där vi som där samlats går med respekt för varandra och våra olika andliga vägar. Vissa är kristna, andra buddhister och den tredje har, som jag, en egen hemsnickrad andlighet. Få känner varandra annat än genom bönen och genom viljan att finnas med sin själ kring den som i nöd är. I bönerummet ger vi inga råd (om inte den som ber om bön ber om det) utan vi koncentrerar oss på att enkom överlämnande be. Vill du vara med är du varmt välkommen: Bönerum

Här finns mer info om mig: Yvonne Hedlund eller här Om mig.

Här kan du få en gratis kort medicinsk reading: Medicinsk intuition – varför är jag sjuk?

Gå gärna också med i Medvetet föräldraskap

Här kan du få hjälp med dina drömmar via mitt drömforum på Facebook Drömtolkning – din och min!

Här hittar du mina bloggtexter: Blogg